Verlovingsringen: dit zijn de 3 mooiste trends voor 2022

Trouwen

Het moment waarop de partner van onze dromen om onze hand vraagt, is voor iedereen heel speciaal. Het markeert het begin van een toekomst samen en wordt voor altijd als symbool vastgelegd door een verlovingsring.

Maar eerst moet de juiste ring voor het huwelijksaanzoek gevonden worden. De keuze is groot en moet zorgvuldig worden gemaakt. Om u te helpen hebben we de belangrijkste trends voor verlovingsringen samengevat, zodat de beslissende vraag met een nog overtuigender “ja” kan worden beantwoord. Dus blijf scrollen, laat je inspireren!

Verlovingsringen met smaragd

Nu komt kleur om de hoek kijken. De trends laten zien dat ringen met gekleurde edelstenen dit jaar populairder zijn dan ooit. De diepgroene smaragd symboliseert harmonie, hoop en gerechtigheid. Een zeer moderne en opvallende blikvanger die qua originaliteit nauwelijks te overtreffen is. Vooral populair is de zogenaamde smaragd slijpvorm (ook wel smaragd- of achthoekige slijpvorm genoemd), die wordt gekenmerkt door zijn hoekige silhouet. De snit geeft de verlovingsring een nobele touch.

Verlovingsringen in roségoud

Voor alle minimalisten onder ons! Sieraden gemaakt van roségoud zijn filigraan, gereduceerd en nog steeds origineel. Door de zachte kleur zien verlovingsringen in roségoud er zachter en subtieler uit op de achtergrond. De pastelkleurnuance straalt frisheid uit en past zich perfect aan elke huidskleur aan. Hoewel het delicate roségoud de voorkeur heeft van jongere stellen, is het een integraal onderdeel geworden van de sieradenindustrie. Bijzondere bedel: roségoud in combinatie met fonkelende diamanten en in combinatie met andere goudkleuren, want een diamanten verlovingsring blijft altijd trend.

Verlovingsringen met diamanten

Trouw aan het motto “Diamonds Are A Girl’s Best Friend” kun je alleen maar gelijk hebben met deze sprankelende klassieker! Het bedrijf Tiffany & Co wordt onmiddellijk geassocieerd met een ring met diamanten. De oprichter Charles Lewis Tiffany ontwikkelde in 1886 de typische verlovingsring van het iconische merk. Als je met de mode mee wilt gaan, kies je voor een van de hierboven genoemde verlovingsringtrends, maar één ding is zeker: de solitaire ring is een groenblijvende en absoluut tijdloos sieraad.

Verlovingsringen: dit zijn de 3 mooiste trends voor 2022
Schuiven naar boven