Dit zijn de trends

Rotan

Tuinbezitters kijken reikhalzend uit naar de zomer. Eindelijk kunt u weer genieten van uw eigen liefdevol verzorgde oase in de zon. Natuurlijk mogen comfortabele en tegelijkertijd stijlvolle tuin- en terrasmeubelen niet ontbreken. Dit zijn de belangrijkste trends voor de zomer van 2023, waardoor je zin hebt in uitgebreide zomerfeesten en lange barbecues.

Kleur en levensvreugde voor de tuin

Na de lange, sombere winter kunt u zich deze zomer verheugen op bijzonder lichte tuinmeubelen. Of het nu kussens, hoezen, stoelen of tafels zijn, felle kleuren zijn dit jaar een must. Monochroom metalen meubelen in de jaren zestig stijl in de trendkleuren azuurblauw of roze zien er bijzonder mooi uit. In tegenstelling tot de groene tuin trekken deze kleuraccenten ieders aandacht.

Weerbestendig binnenmeubilair

Steeds meer ontwerpers brengen het comfort van gezellige binnenmeubels naar buiten. Met weerbestendige hoezen hoef je je geen zorgen te maken over zomerse regen. Comfortabele loungestoelen voor buiten zorgen voor lange uren zonneschijn. Perfecte omstandigheden om eindelijk weer een goed boek te lezen en te ontspannen in de tuin.

Franjes, kwastjes en grafische patronen

Een vleugje Mexico is deze zomer voelbaar in de textieldessins van de tuinmeubelen. Met kleurrijke, grafische stoffen overtuigen ligstoelen en loungemeubels voor in de tuin. Verfijnde details zoals kwastjes, kwastjes en franjes in contrasterende kleuren verfraaien elk tuinmeubel en maken van elk barbecuefeest iets bijzonders.

Helder Scandinavisch design

De minimalistische stijl van Bauhaus en Scandinavisch design blijft trendy. Heldere vormen en boeiend eenvoudige ontwerpen maken deze zomer plaats voor bekleding en kussens. De kleurrijke textieltrends van het seizoen komen volledig tot hun recht.

Buitentapijten

Dit jaar verplaatst het tapijt zich naar het terras, het zwembad en zelfs de tuin. Gemaakt van vuilafstotende materialen, slaat het vloerkleed buiten altijd een goed figuur. Felgeel staat bijzonder mooi op stenen terrassen en groene gazons. De ideale plek om het ligbed op te plaatsen.

Bijzettafels in jaren 60-stijl

Slim ontworpen bijzettafels in de stijl van de jaren zestig zijn de perfecte metgezellen voor loungemeubels in de tuin. Koffiekopje, cocktailglas of ijscoupe vinden hier hun plek. Asymmetrische ontwerpen bieden ruimte voor meerdere opbergruimtes en zijn tegelijkertijd ruimtebesparend – deze designklassiekers zijn ook een echt hoogtepunt voor kleinere oppervlakken of het balkon.

Dit zijn de trends
Schuiven naar boven